maanantai 30. maaliskuuta 2015

Naiset lännen tyyliin

Minä ja tytär osallistumme tällä jutulla Share in style/cowgirl -pukeutumishaasteeseen blogissa Sewingadicta (klikkaa tästä).Ensin ajattelin oman asuni olevan joku hamevaihtoehto, mutta koska yleensä kotona kuljen hameessa, niin vaihteeksi olikin kiva valita ihan farkut. Minulla on takin alla siniraitainen paita, joka on isäni vanha. Se on tosiaankin melko vanha, koska isän kuolemastakin on jo 20 vuotta aikaa ja paidan valmistusmaakin näkyy olevan DDR... Paidan päälle puin farkkuliivin, jonka olin tehnyt monta vuotta sitten vanhoista farkuista. Idean siihen olin saanut, kun paikallisessa ruokakaupassa näin kiinnostavan liivin, jossa kaulus oli leikattu hieman tuohon tapaan. Sovitinkin kaupassa ollutta liiviä, mutta koko ei ollut oikea, ja  piti sitten värkätä liivi itse. Jotkut hakaset ovat olleet suunnitteilla tuohon eteen, mutta en ole saanut aikaiseksi sitä hommaa. Sen vuoksi kiinnityksenä on iso hakaneula, jossa roikkuu koristeena sydän ja daavidintähti. Takki on hankittu kirppikseltä ja farkut ostin joskus peräti uutena. Bootsit on lempijalkineeni, kunhan vuodenaika on sopiva, eli ei ihan nyt vielä. Ovat niin liukkaat.


Tyttären asussa on päällimmäisenä minun ruskea nahkatakkini, johon hänkin on mieltynyt. Sen alla hänellä on villakankainen, ruudullinen liivi, jonka hän sai joskus mummultaan. Liivissä on alhaalla hapsureuna. Liivin alle tytär laittoi mustan kauluspaidan, jonka osti jokin aika sitten Tokmannin alesta. Farkut ovat jostain alesta myös ostettu pari kesää sitten. Hänen bootsinsa ovat Joensuun Prismasta löydetyt ja hatun hän osti  muutama vuosi sitten Tavaratorilta Joensuusta.


Tyttärellä oli lännentyylinen asu penkkaripäivänäänkin. Sen voit katsoa täältä (klikkaa tästä).


12 kommenttia:

 1. Yijaaaaa. You look like autentic cowgirl.

  VastaaPoista
 2. Saa tässä vähän "leikkiä" vaatteilla:).

  VastaaPoista
 3. Vau! Vain hepat puuttuu ja vasikkalauma. :)

  VastaaPoista
 4. Juu, hepat puuttuu:) Olis ollu kivaa, jos ois ollut vaikka satula tai jotain muuta hevoskamaa, mutta ei meiltä löydy kuin ehkä yksi tai kaksi hevosenkenkää.

  VastaaPoista
 5. Hauska haaste! Nämä kivat haasteet ja lopputulosten ihailu on bloggaamisen suola. Sinulla ja kauniilla tyttärelläsi on asuissa asennetta ja kivaa kerroksellisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan hauska haaste:) Tulee otettua kaapista muutakin päälle kuin vain ne tavallisimmat vaatteet.

   Poista
 6. Wow!!! Certainly you and daughter look like outputs an adorable western movie !! Love both of you, dear friends !!! I'm so glad you two finally joined us, thank you !!! And please do not forget that the next SIS will be April 13 with the theme "Your own style", join us !!! Lot of kisses from Canary Islands.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Rosy! This topic attracted me especially because I like the western movies. John Wayne's movies are my favorites and the Bonanza series is also good. It is fun when you have organized such an opportunity to participate in this way.

   Poista
 7. Täähän on ihan supermagee :)

  VastaaPoista