sunnuntai 2. elokuuta 2015

Tytär punamustassa

Tyttärelle valikoituikin ihan Pohjois-Karjalan värit tähän asuun. Ja kuvauspaikkahan on Koli ja sen perinteisin kuvauspaikka Ukko-Koli. No, nehän sopivat hyvin yhteen.


Ruutujakku on vuoriton ja siten sopiva kesäkeleihin. Ja sopiihan se myös kylmänä vuodenaikana sisällä käytettäväksi. Puserossa on lepakkohihat, jotka ulottuvat kyynärpäihin. Edessä painatus somisteena. Hame on joustavaa polyesterneulosta ja se on poikittaisista kaitaleista tehty. Ja nuo saappaat on vanhat tutut "länkkärit", jotka on blogissa nähty ennenkin.


Ruutujakussa on takana tamppi. Hameen vetoketju on ommeltu päälipuolelle näkyviin. Kuvassa näkyy myös yksi mukana ollut varuste: iso ruudullinen sateenvarjo. Jota ei sitten lainkaan tarvittukaan.


Tässä näkyykin puseron lepakkohihat. Takki piti välillä kietaista vyötärölle, kun kävely ja aurinko alkoivat liiaksi lämmittää.


Kaikki asun osat ovat kirpparilta, vaikka hame onkin alunperin uutena ostettu. Ai kuinka? Kaikki kirppparilta ja kumminkin yksi uutena? No, se tarkoittaa sitä, että ostin aikanaan tuon hameen Seppälästä uutena itselleni. Sitten jossain vaiheessa kiikutin sen kirpparille ja juuri kun olin sen tehnyt, tytär sitä rupesi kyselemään... Onneksi se oli siellä vielä, kun käytiin katsomassa:) Jakku ja pusero on tyttären omia hankintoja.

2 kommenttia:

  1. Kaunis asu. Hauska juttu tuo hameen kirpparilla käynti. :) Eikö meilläkin ollut josku joku hame tai paita jossa oli lepakkohihat? Tuo tytären kuva (takaapäin otettuna paita päällä) toi mieleen kuin olisin nähnyt sinut joskus lähes samanlaisella yläosassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mulla jotain lepakkohihaisia vaatteita joskus oli. En kylläkään enää muista millaisia. Siitä on vissiin liian kauan aikaa:)

      Poista