sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Lumppumaakarin "mekkotakki"

Tämä "mekkotakki" pitää sisällään isännän vanhan t-paidan jämät,  viidet leggingsit ja osia sukista ja sukkahousuista. Nimi mekkotakki tulee siitä, kun ensin haaveilin tekeväni trikootakin. Tämä tekele kuitenkin näytti paremmalta yläetuosa kiinniommeltuna.

Vyötäröltä asti alaetuosa on auki. Siinä on mustat leggingsien puntit käytetty liehukkeiksi. Tähtimerkit on lasten risoista sukansuista otettu talteen.


Nyt sitten ihmettelen, mitähän tälläkin muka teen...?  Jos käy niin, ettei tätä tule käytettyä, se päätyy takaisin sinne mistä on lähtöisinkin, eli lumppulaatikkoon.

No, kun piti saada tämmöistäkin kokeilla... Farkkujen kanssa tämä tekele varmaan olisi ollut paremmin omiaan.

---

Tein tämän joskus lokakuusssa. Tekeleen malli sinänsä on mielestäni ihan kiva, mutta värien sekamelska, varsinkin takana, kamala. Värjääminen on käynyt mielessä, mutta se taas toisaalta hävittäsi tästä jotain... Tosin nuo merkit ei välttämättä edes värjääntyisi, kun olivat kai enemmänkin jotain tekokuitua. Jää nähtäväksi tämän kohtalo...

8 kommenttia:

 1. Juuri hyvä sekamelska :) Hyvä toteutus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä päätyykö se käyttöön vielä:) Monesti ottaa aikansa, ennenkuin vaatteeseen tottuu ja joistakin voi tulla jopa suosikki ajan kanssa.

   Poista
 2. Ai Melissa onkin jo kommentoinut :) Minulla nimittäin tuli heti mieleen, että tää on vähän sellainen VillaNanna-tyylinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Juu, niin onkin. Varmaan en olisi tullut edes ajatelleeksi tuollaista, ellen olisi nähnyt hänen blogissaan mitä kaikkea jämästäkin voi tehdä. Niin, ja löysinhän minä kirpparilta sellaisen Trashion -kirjankin (0uti Pyy) ja siellä oli neuleista tehty uusi upea neuletakki, niin sekin vaikuttti tämän projektin alkamiseen.

   Poista
 3. Hauska:) Kyllä monenlaisista vanhoista paloistakin voi kehitellä kaikenlaista uutta. T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin voi. Ei maksanutkaan mitään tämä tekele:)

   Poista
 4. Hieno idea.Minusta hillitty vaikka värikäs. Tuli kyllitäti ja sadut mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinainen "taiteilijantakki" tuo kyllä onkin:) Pitäisikin kokeilla miltä se farkkujen kanssa näyttäisi.

   Poista