perjantai 15. toukokuuta 2015

Vaaleanpunainen pusero ja beige nappihame

Tämä pusero ja hame ovat molemmat taannoisia kirppishankintoja ja nämä sopivat toistensa pariksi.


Tätä vaaleanpunaista puseroa en ostaessani ruvennut kokeilemaan.  Enkä senpuoleen kyllä hamettakaan, koska niillä minimaalisilla hinnoilla ei niin suuri  rahallinen vahinko ole, jos ei sitten sovikaan. Hieman kyllä pelkäsin puseron olevan iso, mutta aika sopivaltahan tuo vaikuttaa. Kokomerkintä oli 14 (eli 40). Siinä on nuo edustan muotolaskokset kumman korkealle nousevat, ja epäilenkin, että joku on puseron muotolaskokset itse ommellut. Kangas on hieman joustavaa ja siinä on hihoissa kivana yksityiskohtana nuo solmittavat nauhat. Puseron materiaali on viskoosi/nailon/spandexia ja sen merkki on ... Gori-A ...?  Jotain tuonsuuntaista ainakin. On niin taiteellisesti taiteiltu lappunen, että jäi vähän epävarma olo, että noinkohan se on.Hame on merkkiä Pola (Pallo-Paita Oy, Lappeenranta) ja sen materiaali on viskoosi/polyesteriä. Hameen kiva ykstyiskohtana  on tuo piilokiinniommeltu napituslista, jonka korikuvioiset napit ovat kolmen ryhmiin asetellut. Hameestä löytyvät vyölenkit ja takana on myös kävelyhalkio.  Hameessa on puolivuori.
Hame ei sopinut niin hyvin ensikokeilemalla. Kokonumeroltaan se on C38. Vyötörö oli hyväntuntuinen. Siinä on mukavuutta lisäämässä sivun joustavat osat. Mutta usein näissä tämänmallisissa hameissa on minulla joko vyötärö suuri, jos muuten on sopiva, tai sitten päinvastoin. Kuten tässä, se kinnasi alempaa. Merkillepantavaa oli kuitenkin se, että tässä sentään on kunnolliset muotolaskokset, niin edessä kuin takanakin. Monet hameet ovat nykyisin vailla niitä ja ovat siten  monelle kropalle epäsopivia ihan senkin vuoksi. Ehdin tutkailla jo edustan kiinniommeltua napituslistaa, ja saumanvarojakin, että saisiko tähän hieman levennystä. En käsitä kuinka huolimattomasti olin niitä saumanvaroja katsonut, mutta sitten kun myöhemmin katselin niitä uudestaan, huomasin sivusaumoja kavennetun.  Ja siitähän oli helppo päästää kavennukset auki ja näin helposti se levennys hoitui. Onneksi en ollut ruvennut mihinkään suurisuuntaisempaan... Saa nyt nähdä sitten tuleeko tätä yhdistelmää pidettyä. Tosiasia on, että hame on edelleenkin turhan nafti...


6 kommenttia:

 1. Kaunis asu, sopii kyllä hyvin sinulle. Mulla oli nuorena paljon polan vaatteita. Ne kestivät vuosia pesua ja pitoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laadukkaaksi minäkin olen sitä Polaa ajatellut. Käytössähän sen sitten oikein näkisi, pitääkö luulo paikkansa.

   Poista
 2. Kylläpä istuu hyvin sovittamatta ostetuksi. Kaunis ja edustava asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäisin kyllä itsekin, mutta tämä päällä ei ainakaan saa syödä liikaa:)

   Poista
 3. Kiva asu, paita ja hame sopivat hyvin yhteen, ja asu sopii sinulle hyvin:) T: Villasukkavihulainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin ne ovat hyvät yhdessä.

   Poista