maanantai 8. helmikuuta 2016

Ruusukas sunnuntai crimplene-mekossa

Tämä oli sellainen sunnuntaipäivän piristys. Olin edellisen päivän kuljeksinut asussa, joka oli mustaa, tummaa sinistä ja harmaata. Kaipasin jotain piristävämpää ja löysin varastossa käydessäni tämän jälleeen. Sopii siis talviseenkin käyttöön.Mekossa on pitkä vetoketju takana. Saan sen kyllä itsekin auki ja kiinni, mutta melkoista käsien vääntelyä ja vetoketjun hivuttamista ylös ja alas se vaatii! Kyllä sivuvetoketju olisi mekoissa paljon kätevämpi. Riippuu tietysti pääntiestäkin, voiko sellaista mekkoon laittaa.  

 

Mekon alla oleva pusero on jostain kirpparilta ja siinä on hihoissa rypytykset myös hihojen sisäsivuilla. Puseron merkki on Wearhouse. Mekossa puolestaan on melkoisen leveät  kaulukset, kuten allaolevasta kuvasta näkyy. 70-luvultahan se ja talvisaappaatkin lienevät. Mekko on tehty peräti yhdeksästä kaistaleesta ja etualan leikkaus keskellä edessä on erikoinen.                                               Tämmöiset laput löytyy mekon kauluksesta.

                                                     Jalansijat lumihangessa oli vähän huterat...


Kaikki muu, paitsi pusero, oli jo ennenkin ollut blogissa. 100 denierin sukkahousut keskikesällä: Kukkamekko, tämän jutun crimplenemekko: Crimplenemekko ja talvisaappaat pari juttua sitten sekä myös tässä: Harmaavarpusen asu.

6 kommenttia:

 1. En ole ikinä törmännyt tuohon merkkiin aikaisemmin. Minusta hempeät valkopohjaiset vaatteet sopivat hyvin lumen kanssa yhteen. Kaunis mekko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Monissa 70-luvun vaatteissa on aika räväkät kuviot, mutta tämä on kuvioinniltaankin sellainen lempeämpi.

   Poista
 2. Tuo mekko sopii hyvin puseronkin kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ja tähän käy useampikin väri, kun mekossakin niitä on useampia.

   Poista
 3. Kaunis ja pirteä asu. Kyllä ne kukat talveen sopivat. Ihanan paljon lunta, meillä on lumetonta, viikonloppuna oli hirvittävän liukasta. Onneksi jo sulaneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tästä itsekin:) Meilläkin on nyt lämpöasteita ja saa nähdä mihin suuntaan tien kunto menee; tuleeko pehmeäksi vai pääkallokeli.

   Poista