maanantai 26. helmikuuta 2018

Mustaa röyhelöä


Vaihteeksi tällainen asu. Välillä kyllästyttää ne tavanomaiset valinnat ja haluan jotain ihan muuta. Nyt oli viikonloppuna nämä - ja itseasiassa tänäänkin. Paitsi arkikäytössä huivi ja kukkanen asusta puuttuvat. Ja kengäthän on vain tätä kuvaustouhua varten, sillä sisällä oleilen villasukissa. Ja ulkosalla en ole hameisiin sonnustautuneena nyt ollutkaan.

Ja sitten simmut kiinni...Huivin sain ystävältä silloin kun täytin 50. Sain silloin toiseltakin ystävältä samanlaisen huivin, jossa on siniturkoosit värit. Neuletakki on kirppishankinta. Hame on monta vuotta vanha ja aika vähän loppujen lopuksi ollut käytössä siihen aikaan verraten, jonka se on minulla ollut. Tämä on aikanaan uutena ostettu, muistaakseni tilattiin Halensilta. Saappaat on tyttären.Violetti kukkanenkin on alunperin ollut hänen.Näyttää kuin tähyäisin taivaalle... vaikka niin ei ole tarkoitus. Mutta juuri silloin. kun menimme ulos kuvia ottamaan, siihen oli aihetta. Nimittäin kaksi lentokonetta lensi hyvin matalalta juuri ylitsemme. Ja melu oli kova.  Jos olisimme osanneet varautua tilanteeseen, koneista olisi saanut varmaan hyvin kuvan napattua.Tässä vielä pari kuva hameen yksityiskohdista. Siinä on erilaisia värejä kankaissa ja pitseissä. Yläosa on harmaa. Sitten on ruskeanharmaata pitsiä, mustaa kangasta ja koristenauhaa.
Jälleen pitsiä, mutta nyt ruskeampaa. Ja lopuksi mustaa kangasta ja alimmassa röyhelössä vielä verkkokangastakin, joka ei kylläkään kuvassa näy.

6 kommenttia:

 1. Nätti asu! Ja kengät on hienot! Mukavaa päivää, täällä pyryttää lunta, tietysti kun just isäntä oli lapionut autotallille tien ja vietiin auto sinne, kun on luvattu niitä kauheita pakkasia... saa pian tehdä uudet lumityöt hän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sesse, samoin sinne:) Meillä on nyt kivan aurinkoista, mutta ulkona on silti hyytävän kylmän tuntuista, kun tuulee niin kovin. Täälläkin kävi aura sopivasti juuri tänään kun olimme tulleet ovesta ulos ja kaupoille lähdössä. Ihan hienokseltaan on lunta välillä maahan putoillut, osa varmaan ihan tuulen pöllyttämää. Hirvittää ihan, jos tosiaan niin kovat pakkaset tulee, kuin on sanottu!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Vaihtelu virkistää. Tätä hametta ei ole tullut käytettyä aikoihin, mutta nyt se on ollut yllä useammana päivän.

   Poista
 3. That is a very pretty outfit and the scarf is lovely!

  VastaaPoista