sunnuntai 30. elokuuta 2015

Lauantain kirppisreissun asu

Tämä oli nyt sellainen kesän ja syksyn liitto... Toisaalta yritän pitää kynsin ja hampain kesästä kiinni ja sitä edustaa valkoinen hameeni. Syksypuolta on oranssi neuletakki. Mieluumminhan sitä kulkisi ilman takkia, ilman sukkia ja ilman laukkua myös.


Neuletakki on jo vanha tuttu, blogissakin jo ollut (katso tästä). Siihen laitoin ylimmäksi "napiksi" tällä kertaa tuollaisen jo vähän kärsineen näköisen korun, jonka aikoja sitten kirppikseltä ostin.Hameen ostin joskus kesällä kirppikseltä, Joensuusta muistaakseni. Se on "svensk design"  ja vähän tukevampaa sellaista, sillä nuo alimman rimpsun koristenauhat ovat melkoisen jämäkkää nauhaa. Vyörärökappaletta jouduin ylhäältä kaventelemaan. Vaikka siinä oli kiristysnyöri, siinä oli ihan liikaa väljyyttä.


Entäpä laukku sitten. Varsinainen kesäkassi. Sen tein monta vuotta sitten. Olin löytänyt kassin sangat kirppikseltä ja sitten sain jostain kankaita. Niissä oli tuollainen pieni kassikankaaksi sopiva pala. Kassin vuorikangas on hopeanvärinen. En tosiaan välittäisi kassia mukanani roikottaa, mutta johonkin se puhelin piti saada, kun ei taskujakaan ollut. Kengät alkavat olla jo aika rönttöset, mutta oli reissukin ihan arkinen.

4 kommenttia:

 1. Kaunis on asu, niin upeat värit. Koru näyttää "vanhalta" korulta tuo mieleen 30 - 40-luvun korut. On kaunis ja sopii asuun hyvin. Laukku myös on kaunis kesäinen ja vaaleana sopii monee asuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Viihdyin itsekin tässä yhdistelmässä. Nyt on hame jo lentänyt pyykkikoriin. Tuo koru on minulle mieluinen, vaikka siinä onkin jo joitakin "kiviä" jouduttu liimailemaan ja ne erottuvat - ei edukseen. Laukustakin tykkään, mutta vähän on tullut käytettyä. Siihen olisi ollut hyvä laittaa vaikka vetoketju. Tosin senhän nyt siihen myöhemminkin saisi, jos olisi viitsimystä hommaan.

   Poista
 2. Voi kun kaunis asu! Ja tuo koru sopii niin hyvin tuohon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ihastuin itsekin tuohon koruun, kun sen aikanaan kirppiksellä näin. Jahkailen yleensä ostoksien kanssa, mutta sitä ei tarvinnut kauaa miettiä.

   Poista