sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Crimplenemekko ja vastaus blogihaasteeseen

Ja tässä eilinen kirppislöytöni. Se on kotimainen Soilituote, kokoa D 38. Ostin sovittamatta ja sopiva oli. Kengät kesällä löydetyt. Näistä joskus varmaan paremmin. Nyt on sunnuntai-aamu ja klo oli vähän päälle 8,  kun äsken käytiin pikaisesti ottamassa kuvat hienoisessa vesisateessa...

 

Sain  Vaateviidakko-blogista haasteen kertoa blogini tarinan. Siinä on tarkoitus kertoa kuinka blogi sai alkunsa ja jatkosta sen jälkeen.

Tämä blogi on ollut olemassa noin vuoden. Minulla oli jo siinä vaiheessa toinen blogi, mutta halusin vaatteille ihan oman blogin, etten tukehduta toista blogia pelkillä vaate-esittelyillä. Ja yksi tärkeä seikka oli halu saada jakaa kivoja kirppislöytöjäni muidenkin kuin kotiväen kanssa:) Pidän vaatteiden kanssa touhuamisesta. Tarkemmin sanottuna minusta on kiva miettiä, mitkä vaatteet sopisivat yhteen. Nämä vaatejutut on minulla yleensä vain hameista ja mekoista. Ja  sitten vielä niin, että ne ovat melko usein  jotain menneitten vuosikymmenten kuteita. Ja kirppiksiltä hankittuja. Mistä se  innostus näihin vanhoihin  (ehkä monen mielestä kummallisiinkin) vaatteisiin sitten sai  alkunsa?  En muista, mutta olen seuraillut kyllä blogeja Evil Dressmaker ja Hopeapeili, joissa vintagevaatteet ovat oleellinen osa blogia:)Kuinka tämä blogi sitten on kehittynyt? Jaa-a... Onko se kehittynyt... Taitaapa olla lapsenasteella vielä.

Blogin tulevaisuuden kuvittelen suunnilleen samanlaiseksi kuin tähänkin asti. En ole menossa mukaan niihin moniin näkyvyyttä lisääviin juttuihin, joita nyt olisi tarjolla. Blogipolku sentään on otettu käyttöön:)

Haluaisin haastaa mukaan seuraavat blogit:

Kotipoluilta
60luvunnahkahousut
Ilo elää
VillaNanna

Ohjeet: (kopsasin tämän ohjeosan Vaateviidakosta, kun en viitsinyt niitä itse uudestaan kirjoittaa.  Kiitos sinne!)
1. Haaste on avoin kaikille bloggareille. Saat osallistua vasta kun saat haasteen (ja niitähän saa toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagrammissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä.      

16 kommenttia:

 1. Vau miten upea olet mekossasi. Hieno löytö ja sopii kuin velttu päällesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin kovasti tästä. Tulee varmaan olemaan yksi suosikeistani.

   Poista
  2. Ja valettu piti lukea tuossa ei velttu :)

   Poista
 2. Hieno löytö ja kuin mittatilauksena sinulle tehty.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisin itse mekkoa värkännyt, en varmasti olisi saanut näin sopivaa:)

   Poista
 3. Tosi hyvin istuu mekko. Kiva oli kuulla sinunkin blogitarinasi. Evil dressmaker- blogia seurasin itsekin ennen omani aloittamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on tarkoitus tutustua niihin blogeihin, jotka sulla oli blogissasi haastettuna. Tämä mekkoni on sellainen pese ja pidä -vaate.

   Poista
 4. Hienosti sopii sinulle! Ja pieni koko, kun itselle pitää nykyisin jo valita koko 42, tosin vanhemman ajan vaatteet taitavat olla isompia kooltaan.... Haastetta harkitsen, kunhan kerkiän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Voi kyllä olla, että jos tämäkin olisi ollut sellainen normaali c-mitoituksella oleva, niin olisi ollut alaosasta liian pieni. Tämähän oli d, eli käsittääkseni vähän leveämpää mitoitusta.

   Poista
 5. Nyt on haasteeseen vastattu ainakin jollain lailla :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta, Metsäntyttö :) Koetan muistella vastauksia kysymyksiin. Kauniin leningin olet löytänyt. Minä olen tosi laiska pukeutuja ja vielä laiskempi vaatteiden ostaja (johtuu varmaan siitä, ettei minulla ole yhtään vaatesilmää, joka erottaisi kauniit ja sopivat vaatteet kaupan henkareilta). On mukava katsella, kun muut osaavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun osallistut:) Minä en ole mikään tyylikäs pukeutuja, enemmänkin sellainen "kunhan nyt on hame useimmiten päällä vain" -tyyppi, mutta jotain huvia saan vaatteiden hypistelystä ja yhdistelystä. Jotkut kokeiluni jäävät käyttämättä, mutta tämä kyseinen mekko oli kyllä ihan käytössä jo.

   Poista
 7. Kaunis on ja ihana leikkaus. <3 Oli hauska päästä lukemaan blogisi syntytaipaleesta näin ihan ensimmäisenä. Nyt sukeltelen kurkkimaan edellisiä postauksia. Taitaa blogisi päätyä lukulistalleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Niinpä se oli sinunkin blogisi hyvin kiinnostavan oloinen ja tarkoitus on lueskella lisää:)

   Poista