perjantai 4. syyskuuta 2015

Syksyn väreissä

Tämä mekko löytyi taannoin kirpparin ilmaislaatikosta. Se on ohutta polyesterikangasta. Merkistä ei ole tietoa, sillä tuotelappu on leikattu pois. Mekossa on pieni pystykaulus solmittavin nauhoin. Lisäksi siinä on hartioilla liehuke. Etuosassa on napitus ja vyötäröllä kuminauha. Mekon edellinen omistaja oli lyhentänyt mekkoa vyötärösaumasta tekemällä laskoksen sisäpuolelle. Annoin sen olla.


Mekko kaipasi piristyksekseen jotain värikästä. Löysin myöhemmin samalta kirppikseltä, samasta ilmaislaatikosta, tuollaisen keltaisen huivin. Arvelin sen sopivan juuri tämän mekon kanssa. Minulla oli  myös  ennestään kauan sitten kirppikseltä ostamani ylipolvensukat, joita ei ole tullut juurikaan käytettyä. Nyt niillekin löytynee käyttöä.


Kengät olen ostanut joskus vuosia sitten Kouvolasta kirppikseltä. Laukun puolestaan sain pari vuotta sitten synttärilahjaksi mieheni sisarelta:)

6 kommenttia:

 1. Ihana mekko, etenkin väri ja yläosa. Siinä on jotain menneen ajan henkeä ja tyyliä :) Rohkeat asustvärit tuovat sopivasti särmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuossa mekossa on hauskaa juuri se, ettei se ole ihan tavanomainen:) Ensiksi minusta tuntui kyllä, etten osaa yhdistää mekkoon mitään, mutta nuo keltaiset jutut näyttivätkin sopivan siihen.

   Poista
 2. Niin kauniin sininen. :) Syntymäkuntani vaakunan värit tässä asussasi. :) On raikas ja sopii sinulle hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä tuon mekon mallista. Itseasiassa tuo väri ei näy tuossa kuvassa oikein, sillä se on sellainen tummansorttinen vihreä. Sininen olisikin enemmän minun mieleeni, mutta kyllä vihreäkin käy.

   Poista
 3. Käyhän se vihräkin. Hassua, että on niin kovasti muuttunut,nään tosiaa pelkkää sinistä ja keltaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis mun ollut hyvä mainita se väri jo siinä jutussa, mutta ei tullut siinä mieleen. Mitäs kun itsellä oli ihan livenä nähtävänä se mekko. Kävin nyt oikein hakemassa sen kaapista ja vertasin kuvaan. On tosi iso väriero. Tämä mekko ei ole ihan kuusenvihreä sentään; sillä siinä on semmoinen petrooliin tai turkoosiin vivahtava tumma vihreä sävy.

   Poista