keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Villalakki päähän ja nauhat solmuunTuon päässäni olevan neulelakin sain valmiiksi eilen. Se on tehty Novitan Nalle-langasta ja sen tekovaiheesta on kuvia ja selostusta tässä: neulelakkikokeilu.
Takin alla oleva kirjoneuleinen tupsuhuivi on isännän minulle joskus ostama. Neulehame on omatekenäni ja on ollut blogissa ennenkin:  Tirolilaisvillatakki ja neulehame.Kuvien takki ja kengät myös ovat olleet tässä blogissa ennenkin. Kengistä on tullut enimmin käytetyt kenkäni "ihmisen ilmoilla" tänä talvikautena. Ja nuokin sukkani ovat tätini tekemät:) Terveiset vain Nokialla asuvalle tädilleni:)

8 kommenttia:

 1. Kaunis asu. Myssyn malli on hyvä, peittää korvat ja niskaa. Näin vanhana kaipaan lämmikettä niillekin. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo onnistui mallinsa puolesta hyvin. Just tuokin, että on riittävän alhaalla niskasta myös.

   Poista
 2. Kiva asu ja neulelakki! Onkohan teillä yhtä kylmä kun meillä täällä Tampereella, kyllä tässä kaikki myssyt, sukat ja huivit on pitänyt ottaakin käyttöön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut hyytävän kylmää! Eilen aamulla oli - 29 ja tänä aamuna vähän vähemmän. Huushollikin tuntuu viilenevän niin, että on pitänyt pattereitä säätää posottamaan enemmän lämpöä. Mutta vastapainoksi on tuolla ulkona kyllä ollut kaunista.

   Poista
 3. Minusta se tirolilais-villatakki oli kaunis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkäsin siitä. Nyt tosin olen jo laittanut sen poiskin... Taas olen sitä hiukan harmitelllut, koska samassa jutussa ollutta hametta olen nyt käyttänyt. Villatakin laitoin pois, koska sitä tuli kuitenkin aika vähän käytettyä ja paksu kun oli, se vei osaltaan aika paljon tilaa pienessä kaapissani. Saman poisjoutumisen on kokenut myös kaksi omatekemääni tunikaa:( Tuossa villatakissa oli sekin vielä, että se olisi saanut olla hiukan pidempi selästä. Vilukissa olisi tarvinnut siihen jotain jatketta:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tänään se lämmitti päänuppiani huivin alla:) Oli niin kova tuuli, että lisälämmike ei ollut pahitteeksi.

   Poista