lauantai 13. elokuuta 2016

Pitkä mekko kirppikseltäTaannoin poikettiin Enossa ja siellä Parempi Arki ry:n kirppiksellä. Kirppiksen perusti ihminen, jolla oli halu auttaa muita. Sitten hän joutui itse autettavan rooliin... (Katso tästä yhdistyksen facebook-sivulta kesäkuun 1. päivän kohdalta).  Sieltä kirppikseltä tarttui mukaani tuo mekko hintaan 3 euroa. Mekossa on helmassa pituutta ja leveyttä ja varmaan juuri se oli yksi minua miellyttänyt seikka. Vyötäröllä on kuminauharypytys. Yläosasta mekko on minulle vähän turhan suuri, mutta luulen voivani kohentaa sitä vähän sopivammaksi yläosan kuminauhoja kiristämällä. Kuminauha kiertää siis takaosan kautta hihasta hihaan ja keskellä edessä sitä ei ole.


Nämä kuvat otettiin samalla kertaa kuin edellisen jutun kuvatkin. Ja niinpä siis talsin vanhat kenkärönttöet jalassa tuonne kallioille ja vasta siellä laitoin nuo punaiset korkkarit jalkaani.


8 kommenttia:

 1. Kaunis mekko ja kauniit kengät! Kesäneito :)

  VastaaPoista
 2. Kauniin mekon ostit ja kauniit ovat kengätkin! Näyttäisi siltä, että mekon punainen sopii juuri hyvin kenkien punaiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ne sopii yhteen hyvin:) Kunpa saisin kengät siihen kuntoon, että niitä raskisi taas käyttääkin.

   Poista
 3. Aivan ihana mekko ja korkkari. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin, mutta ehdin kyllä jo miettiä, että mihinkähän minä tätä muka tarvitsen... no, mielenvirkistykseen ainakin:)

   Poista
 4. Tämänkin mekon värit sopivat sinulle tosi kivasti. Muutenkin ihanan kesäinen mekko. Pirkanmaalla on jo sää vaihtunut kovin syksyiseen sateeseen ja tuuleen joten ei ole kesämekkoja tarvinnut käyttää hetkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on täälläkin nyt kovin syksyisen tuntuista:( Olisinpa löytänyt tuon mekon vähän aikaisemmin... No, voihan olla, että vielä joku kesäinenkin päivä saadaan. Viime elokuussa mulle kävi juuri niin, että vein kesäisemmät versiot varastoon ja loppukuusta vielä hain sieltä jonkun käyttöön, kun tuli oikein lämmintä.

   Poista