maanantai 15. toukokuuta 2017

Äitienpäivänä sifonkihameessa

Äitienpäivänä laitoin ylleni nämä vaatteet arkisempien tilalle, ennenkuin ryhdyimme kahvitteluuun ja kakun syöntiin. Ja koko loppupäivän sitten niissä viihdyinkin.
Hameen sain serkultani muutama vuosi sitten 50-vuotislahjaksi:)  Se on Hm:n mallistoa ja materiaali on sifonkia, joten ei aivan arkihame olekaan. Juhlavuutta lisää vielä hameen vyötäröllä oleva sifonkinen vyönauha. Aluksi hame oli vyötäröstä vähän turhan löysä, mutta ohut kuminauha vyötärönauhan sisään pujotettuna teki siitä sopivan.


Halusin täksi äitienpäiväksi otattaa kuvan juuri niin, että lumet näkyy... Eihän sitä joka vuosi äitienpäivänä näin olekaan.

6 kommenttia:

 1. Voih, lunta :( Kaunis asu! Itsellänikin oli 60 v-juhlissa mustavalkoinen hame ja pusero. Väriä antoi puseron kaulaaukosta näkyvä pinkki toppi pitseineen :) Muuten olisi ollut liian synkkä. Meinaa Sesse, värien ystävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumihiutaleita tulee muuten nytkin:( Kyllä se kiva on, kun on väriä, piristää se:) Usein vain silti ihan arkena tulee oltua jossain musta-ruskea-sininen linjalla. Kuten juuri nytkin...

   Poista
 2. Kaunis asu. 😊 Mulla päivä kulu samat kuluneet farkut ja villapaita, jotka ovat arkenakin. Eikä se päivä arjesta muutenkaan poikennut, toisten passausta ja kiukuttelun kuutelemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mullakin oli kulunut farkkuhame alkupäivästä päällä, kuten nytkin. Tuosta äitienpäivästä tuli mieleeni, että kyllä se monesti aika arkista on, sekin päivä, vaikka juhlapäivä onkin.

   Poista
 3. Ihanasti laskeutuvaa materiaalia tuo kaunis hame. Kiva ettet ole pukenut seuraksi mustaa paitaa vaan ihanan ja värikkään paidan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Onneksi löytyi tuollainen paita, jonka mieluusti yhdistin tuohon hameeseen.

   Poista