maanantai 18. joulukuuta 2017

Beigeä ja vihreää

Beige Naisten Pukutehdas Oy:n Nina-pusero, samoin kuin beige PTA:n hamekin, ovat olleet blogissa ennenkin. Taannoin löysin kirpparilta tuon vajaamittaisilla hihoilla varustetun Seppälän neuletakin, joka mielestäni antaa kivasti väriä tälle muutoin niin värittömälle asulle - ja vuodenajalle!Muistin sitten löytäneeni jostain kirpparilta neuletakin väristä koristenauhaakin pitkän pätkän. Siitä leikkasin palasen ja vyöksi sen sitaisin. Tulipa kyllä jostain kumman syystä joulu mieleen...
Näissä kuteissa siis oleilin sunnuntaipäivän, jolloin hieman juhlistimme isännän kanssa ensimmäisen  tapaamisemme 26-vuotispäivää. Sen päivän epäonnisesta kakun leivonnasta voi lukea tästä: Epäonnisen leipurin kotkotukset

8 kommenttia:

 1. Kauniin vihreä tuo neuletakki! Väriä nyt kaivataankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se oli niin piristävän värinen:) Otin sen sovittamatta, vaikka kokonumero oli aivan liian iso. Vaan eipä se mitenkään liikaa iso ollut minulle kuitenkaan.

   Poista
 2. Ihanan raikas asu. Tuo nauha on niin sopiva, että luulin kuuluvan takkiin.
  😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin hämmästyttävän samanväristä se vihreä:) Ei aina käy samanlainen onni, että on juuri samaa sävyä.

   Poista
 3. Tuo vyö kyllä kivasti raikastaa tätä asua. Siitä tulee vähän semmoinen kansallispukufiilinki. Miltäs näyttäisi jos tähän kokonaisuuteen löytyisi samanväriset vihreät sukkahousut? Tai nauhassa olevien muiden värien sävyiset?
  Oikein kiva pyhäasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan voisi samanväriset vihreät sukkahousut sopia hyvinkin. Mutta en ole tainnut nähdä missään pitkään aikaan sellaisia. Yleensähän jostain alelaareista sukkahousuni metsästän:)

   Poista
 4. Tuo vyö on tosiaan piste I:n päälle, raikastaa koko asun. Vihreän sävyt on niin kauniita, varsinkin lumen keskellä. Onnea vuodelle 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi keksin tuota nauhaa käyttää edes näin:) Uhkaavan näköisesti jäänyt lojumaan pitkäksi aikaa pöydälleni, kun en olekaan vielä keksinyt sellaista ompelukohdetta sille. Onnellista vuotta sinnekin!

   Poista