perjantai 26. joulukuuta 2014

Sinivalkoinen asu

Tämä oli jouluasuni. Tarkoitus oli kyllä valita jotain punaista, kahdesta valiten. Aatonaattona kuitenkin tulin laittaneeksi nämä päälleni ja niin sitten jouluasu muuttui. Tyypillistä minulle, että vaatesuunnitelma muuttuu viime hetkellä.Neuletakki on nähty aiemmin toisessa blogissani jutussa Tirolilaisvillatakki ja neulehame. Neuletakkeja minulla on kaksi muutakin eri väristä ja kaikki samasta paikasta ostettuja. Ne on myös nähty blogissa: harmaa tässä ja punertava tässä. Tätä sinistä olen käyttänyt vähiten. Ei sen vuoksi, että se olisi vähiten mieluinen. Jotenkin vain se on  ollut  kiinni siitä mitä muuten on ollut päällä. Nyt  oli tämän vuoro valkoisen neulehameen kanssa. Tuon alla olevan sinisen Hm:n lyhythihaisen t-paidan ostin viimeksi kirpparilla käydessäni. Koru on myös kirpparilta joskus ostettu.Tässä kuvausalustana lakanapitseistä  joskus tekemäni kaitaliina. Kahdesta samanlaisesta lakanasta vain leikkasin päädyt ja tuossa keskellä näkyy se niitä yhdistävä sauma.


Pidin sen sinisestä väristä, mutta oli  siinä muutakin. Se toi nimittäin mieleeni erään lapsuuteni  vyön. Ne on kai nuo välissä olevat metalliosat ainakin, jotka sen mielleyhtymän toi. Siinä vyössä oli valkoisia pyörylämäisiä osia (noin keksin kokoisia) ja niissä oli reikiä ja kai jotain uurteitakin. En niin tarkkaan sitä enää muista ja kuviakaan ei ole. Harmi ettei ole tallella, mutta eipä sitä kaikkea tavaraa muistojen takia voi säilytellä.


2 kommenttia:

  1. Haa. Muistan sen vyön, 70-luvulla niitä oli isolla tytöillä paljon ja piti kivaa "kolinaa" kun käveli. Tämä on kauniin sininen takki ja juhlavan näköin. Asu muutenkin kaunis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tämä sininen tuntui vaihteeksi kivalta. Silti se punainenkin mekko tuossa vielä roikkuu henkarissa esillä, jos sen vaikka jonain pyhänä päälleen laittaisi. Se ei sitten arkikäyttöön sovi lainkaan ,sen vuoksi kun hihojen nostelu keittiössä ym. on niin hankalaa.

      Poista