maanantai 19. tammikuuta 2015

Musta ruusutunika

Perjantaina kävimme kauppareissun yhteydessä myös kirppareilla. Hengitysyhdistyksen kirppikseltä löytyi tuollainen Kappahlin ruusukuvioinen tunika. Se lienee edellisellä omistajallaan jäänyt kovin vähälle käytölle, sillä niin uudenveroiselta se näytti. Ja hintaa oli silti vain 1 euro!  Ostin tunikan sovittamatta, kun kokokin vaikutti olevan sopiva. Kotona oli tietysti jännä kokeilla, että onko se sopiva minulle muuutenkin kuin kooltaan.


Tunikan helma on takaa hieman pidempi. Vaaleanpunainen samettihame on ostettu joskus Hm:ltä. 

Olihan se. Tosin... mikä lie kun peilin edessä kaikki näyttää yleensä paremmalta kuin kuvassa... Tässä minua hiukan vaivaa se, että kuviot ovat noin isot.... ja hameen sävykin on hiukan väärä. Mutta olkoon. Keväämmällä tämä on varmasti mukava ottaa käyttöön. Parhaiten tämä kyllä sopisi mustan, kapean hameen kanssa. Sellaista ei nyt vain ole. Minulla on myös turkoosi hame, jonka viime syksynä löysin kippikseltä Joensuusta.  Se on samanlainen kuin tuo kuvassa oleva ja sopinee kenties myös.

2 kommenttia:

  1. Ompa siellä halpaa ja hyvää vaatetta. Täällä on laatu ja hinta toista. Ei minusta liian suuri kuvioista, hyvä löytö. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt sattui näin, mutta ei se aina niin ole. Noista kuvioista, kai sitä on vain tottunut ajattelemaan, että isot kuviot sopisi isommalle ihmiselle. Kyllä tuosta varmaan ihan käyttövaate tulee.

      Poista