maanantai 16. maaliskuuta 2015

Arkiasu piristettynä keltaisella

Tässä eräs viimeviikon asuni.  Ylläni monivuotinen suosikkifarkkuhame. Se on jo saanut mahtavat paikat eteen ja taakse. Siitä hommasta oli selostus täällä (klikkaa tästä). Pusero on äskettäin kirppikseltä hankittu. Harteilla huivi, jonka tein salomoninsolmuilla virkkaamalla.  Keltaiset villasukat on kirppikseltä hankitut ja ovat olleet blogissa ennenkin.Sisällä ei kelvollisia kuvia saanut, joten oli taas mentävä ulos hytisemään. Nyt vain piti olla ilman jalkineita, koska sukat piti saada kuvaan. Onneksi lasten leikkimökin terassi oli jo sulanut lumesta ja kuvat saattoi ottaa siinä. Kävi kuitenkin kova tuuli ja kun olimme palanneet sisään, alkoi sataa taas lunta.


Huivi omatekemä

Äitienpäivänä 2013 opin salomoninsolmuvirkkauksen, kun olin katsonut ohjevideon Dropsin sivuilta. Siellä on muuten ilmaisia neuleohjeita vapaasti käytettävissä ja niitä ohjevideoitakin löytyy moneen asiaan. Olen tällä tekniikalla tehnyt useita  huiveja, erilaisista ja erivärisistä langoista. Näitä on hauska tehdä ja yhdestä kerästä saa jo huivin.


Sukanvarren kuvio

Osallistun tällä jutulla Share in style haasteeseen, jonka teemana on keltainen, mutta osallistua saa vaikka ei keltaista olisikaan:) Katso haaste blogeista Sewingadicta (klikkaa tästä) tai Mis Papelicos (klikkaa tästä).

8 kommenttia:

 1. Kiva asu, keltainen tuo kivasti lisävariä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on kuin aurinko:) Metsäntyttö

   Poista
 2. Mi asignatura pendiente son los calcetines... qué ganas tengo de hacerme unos!!!. Y ese chal de macramé es precioso.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gracias! Espero que usted consigue sus calcetines listo. El mío lo compré en un mercadillo.

   Poista
 3. Love the ruffle detail on the denim skirt. Denim skirts are a favorite of mine, too. I know how you feel in those cold outdoor pictures...I do the same thing in the winter! Thanks for stopping by my blog earlier. Debbie @ ilovemylemonadelife.com

  VastaaPoista
 4. Thank you Debbie! Fortunately, soon will come the summer. I am also wearing a denim skirt today also.

  VastaaPoista
 5. Kaunis asu jälleen. Keltainen todella tuo keväisen piristyksen. Mullakin on sinun tekemä huivi ja ihanan sininen. :D Kiitos siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hameella on menty jo monta päivää. Nyt rupesi tuntumaan jo, että välillä jotain muuta päälle. Kävin äsken suihkussa siivoustouhujen jälkeen ja nyt on se musta kapea hame ja ruusutunika. Minäkin tykään sinisestä. Joskus vuosituhannen vaihteessa olin kyllästynyt siniseen, mutta nyt se on taas hyvin mieluinen, monissa vivahteissaan.

   Poista