torstai 26. maaliskuuta 2015

Kirkkaaampien värien kaipuuta

Eilen seisoskelin vaatekaapin edessä, ja tuntui, että nyt ei enää tummansinistä, ruskeaa, harmaata, mustaa... No, mitäpä sitten, kun ensin näytti, ettei kaapissa juuri muuta ole. Olihan siellä tietysti jotain,  mutta aina tökki joku niissä,  eivät tuntuneet sopivan oikein yhteen toistensa kanssa. Onneksi sitten löysin tuon paidan. Ostin sen kirppikseltä ihan äskettäin ja se on Kappahlin mallistoa. Materiaali on mukavaa, kevyttä puuvillaa. Nyt pusero oli sopivasti  pesun jälkeen kuivunut käyttöön otettavaksi. Kiersin sen märkänä rullalle, joten se rypistyi mukavasti eikä vaadi silitystä. Tälläisestä kaula-aukon mallista pidän enemmän kuin paitapuserokauluksista, jotka tuntuvat hiukan virallisilta ja eivät minulle oikein sovi muuenkaan. Hihat  tässä puserossa vaatisivat hieman lyhentämistä (ulottuvat rystysiin asti) ja hihansuuhun voisi laittaa rannekkeen tilalle vaikka kuminauhan, mutta pysyväthän nuo aika hyvin noinkin.


Hame on omatekoinen, joskus viime vuonna tehty. Ostin farkkukankaan kirpparilta ja en tiedä yhtään mihin sitä on käytetty. Helmassa näkyvä hapsuinen reuna nimittäin oli siinä jo silloin ja näytti siltä, ettei ollut aivan vastattain hapsutettu. Minä sitten hyödynsin reunan sellaisenaan. Vain siksakin vedin siihen, että kestää paremmin.


Koru on lapsuudestani. Äitini teki sen minulle ja käytetyt helmet olivat hänen omista vanhoista helminauhoistaan. Helmet on pujotettu siimaan ja siinä oleva solmu pisteli niskaani lapsena:)  Nytpä ei enää pistele, sillä olen kietaissut solmun ympärille teippiä. Ei kovin kaunista sellainen, mutta eipä se niskasta näy mihinkään. Valkoiset helmet pienenevät takaosaa kohden ja ovat lopulta aivan pyöreitä ja sileitä.


4 kommenttia:

 1. Kaunis asu jälleen. Tuo puseron väri on aivan mahtava. :) Koru on myös kaunis. Onko teillä vielä noin paljon lunta? Eihän meillä noin runsaasti ollut koko talvena, tää on epistä lumensuhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo väri puserossa oli vaihteeksi kiva. On täällä lunta tosiaan noin. Sitä tuli muutama päivä sitten niin paljon, että nilkkoihin asti oli. Isäntä mittasi, että noin 15 cm tuli ja tietysti entiset lisäksi.

   Poista
 2. Kaunis asu ja kaunis nainen!

  VastaaPoista