tiistai 10. maaliskuuta 2015

Sinistä ja mustaa

Minulta on puuttunut musta kapea hame. Sitä olisin kaivannut varsinkin käytettäväksi jo blogissa olleen mustan ruusutunikan kanssa (klikkaa tästä). Olen ainakin pari kertaa jo käännellyt tätä mustaa hametta Löytöpuodissa. Olin jo joskus päättänyt sen ostaakin, mutta koska ajattelin ottaa sen vasta kirppiskierroksen lopuksi rekistä kannettavakseni, niin tietysti se sinne jäikin.  Eilen sen sitten lopulta ostinkin. En edes sovittanut, koska hinnat on tosi pienet. Hamerekissä on muistaakseni 2 e. Kuvan t-paita on aiempi kirppislöytö.
Hame on merkkiä MalliMari. Kankaassa on polyesteriä 55%/villaa 45 %. Takana on kivana yksityiskohtana halkion pohjassa  napillinen tamppi. Napit on tosin erikoisesti, niin tampissa kuin vyötärönauhassakin,  punaruskeat. Jos ne rupeaa häiritsemään niin saatan vaihtaa ne mustiin.


Sukkahousut Seppälän, kirppikseltä
Kengät Aran, kirppikseltä ja olleet blogissa ennenkin

Hameen koko oli 38. Oli jännää sovittaa, että osoittautuuko pieneksi. Kyllä sen päälle sai, mutta turhan kireä se oli lantiolta. Muutaman istumisen jälkeen olisi varmaan hame hajonnut... Onneksi hameessa oli hyvät saumanvarat, joissa oli levennysvaraa. Hameessa on vetoketju sivussa ja se teki levennyshomman hieman hankalammaksi. Kun sitten tein sitä hommaa, huomasinkin, että sitä oli joskus  edellinen omistaja kaventanut sivusaumoista, koska siellä näkyi jälkeä alkuperäisestä ompeleen paikasta. Levensin siis sivuista jälleen ja vaikuttaa sopivalta nyt. Kuvissa hameen saumat vielä leventämättä.

2 kommenttia:

  1. Upea kokonaisuus ja sopii sinulle oikein hyvin. Ihmetten aina teidän kirppishintoja, ovat edullisia. Kevät on teilläkin, koska puiden kaulukset on höllätty. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! On ne hinnat täällä tosiaan alhaiset. Kääntöpuoli on sitten se, että tavara ei aina kovin kummoista ole, mutta kun usein käy, niin löytöjäkin tekee. Kirppikset on pieniä ja niitä mainittavia on vain kaksi. Välillä ilmaantuu joku uusi kirppari ja ennenpitkää saa huomata, että se onkin loppunut. Juu, täällä on tosiaan jo puiden ympärillä renkaat:)

    VastaaPoista