lauantai 16. huhtikuuta 2016

Ostin sitten lasten paidan...

Olin tätä Tokmannissa jo aiemmin ihaillut ja tuuminut, että tykkäisiköhän tytöt. En uskaltanut heille arviosta ostaa, kun ei aina tiedä mikä miellyttää. No, muutama päivä sitten oli tytötkin mukana ja saivat sanoa mielipiteensä. Vanhempi (siis kahdesta nuoremmasta) oli vähän empiväinen, vaikka ei suorastaan moittinutkaan. Nuorempi innostui sen verran, että halusi kokeilla, mutta pusero oli liian iso. Ja ei hän olisi mallistakaan sitten tykännyt. Mutta minä tykkäsin farkkujen kanssa. Ja sopiva kokokin kun minulle löytyi, kun otin kokoa 170. Hinnastakaan ei voi valittaa, sillä se oli vain 5 euroa!

Siellä kaupassa toinen tytöistä oli sitä mieltä, että sopii minulle. Uskoin sen mieluusti ja kivaa vaihtelua tämä mielestäni onkin niihin tavanomaisiin paitoihini.6 kommenttia:

 1. Kiva paita! Sopii sulle väriltäänkin. Ja paidan teksti on hyvä. :) /Leena-serkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos! Paidan tekstiä en kaupassa edes erityisemmin katsonut, päättelin ettei mitään tyhmää ainakaan. Tuijotin vain kivoja perhosia. Kielitaitoni on aivan surkea, enkä useinkaan rupea näkemään sitä vaivaa, että ihan tarkalleen saisin selkoa mitä tekstissä on. Usein tyydyn vain yleissilmäykseen ja vaateteksteissä varsinkin siihen, ettei mitään omille arvoilleni sopimatonta ole. Kiitos Leena, sun kommenttisi myötä otin itsekin selkoa, mitä siinä tarkalleen on... "Kauneus on kaikkialla täytyy vain katsoa" Oikein hyvä teksti todellakin:)

   Poista
 2. Oikein kiva. Sopii hyvin väriltään ja ajatukseltaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo sitä olikin aika kyllästynyt niihin sinisiin ja muihin tummiin "talvenvärisiin". Vaihtelu virkistää:)

   Poista
 3. Kiva paita, sopii sirolle aikuisellekin naiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvemmin sitä tulee lastenvaateosastolla katseltua vaatteita sillä silmällä, että itselle ottaisi, mutta joskus näinkin:)

   Poista