keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Turkoosissa hameessa


Värit olivat vaihtuneet viime viikonloppuna vähän keväisempiin. Hain varastosta tämän hameen, joka on joskus ennenkin ollut blogissa. Tuo neuletakki on taannoinen kirppislöytö.
 Neuletakki on Lindexin mallistoa. Siinä on metallinapit ja kivana yksityiskohtana kauluksen nurjalla puolella pitsiosa. Materiaali on puuvillaa, viskoosia, polyamidia ja angoraa.Keltainen kukka rinnassa oli semmoinen pikavärkkäys. Löytyi jostain laatikosta tekokukkakimpusta irronnut kukka ja sen juureen pistin vain hakaneulan.6 kommenttia:

 1. Johan sitä alkaa sielläkin näyttää kevältä :)Täällä satoi aamulla pikkuisen räntää...onneksi ei enempää. Turkoosi on niin keväinen/kesäinen väri vaatteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää keväältä vaatteissa ainakin:) No johan täällä muutenkin näyttää keväisemmältä, mutta kyllä sitä luntakin on vielä joissakin paikoin, kuten tuolla talon takana olevassa metsässä masentavan paljon. Se on ankea näky ikkunasta jos vielä muutenkin on harmaata. Tänään on täällä ollut kylmää ja minäkin olen kuljeskellut ihan pitkävartisissa villasukissa ja välillä oli paksu villatakkikin yllä. Aurinkoa kaivantaan kovasti:)

   Poista
 2. Kiva asu, sinisen ja ruskean sävyt sopivat aina yhteen. Keltainen kukka piste I:n päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ikäänkuin jotain koruntapaista neuletakkiin keksiä ja sopivasti löytyi tuo kukka siihen:)

   Poista
 3. Kaunis asu. Turkoosi tuo mieleeni kevään ja kesän, jännä juttu ne vuodenaikojen väri mieltymät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Se on tosiaan minustakin keväinen väri. Se on tosiaan kumma miten sitä talviseen aikaan haluaa pukeutua siihen mustaan, siniseen, ruskeaan yms. tummiin väreihin, mutta kun kevät koittaa, niin alkaa kaivata värikkäämpää. Minun on talvella aika vaikea viihtyä vaaleissa väreissä.

   Poista