lauantai 30. huhtikuuta 2016

Roosaa ja mustaa

Tämän asun kehittelin äskettäin tekemieni kännykkälaukun ja tuubihuivin ympärille. Jos haluat nähdä kuinka tein laukun ja huivin, niin sen näet tästä: Tuubihuivi ja kännykkälaukku kierrätysmateriaalista.

Hame on ollut blogissa ennenkin. Neuletakki joskus kevättalvella kirppikseltä ostettu. Saappaat ovat jo monta vuotta vanhat ja erittäin vähän käytetyt. Ne ovatkin peräti aikanaan ihan uutena hankitut. Ihan tekomokkaa vain, joten täysin kuivan kelit jalkineet. Missä minä juurikaan noita käyttäisin... Mutta on ne sentään joskus jossain olleet jalassa... kuten  koulun juhlissa.

6 kommenttia:

 1. Ihana huivi! Kuosista tulee jostain syystä mieleen Japani. Kirsikankukkien väri kenties? Kauniit saapikkaat, käytä niitä useammin, sopivat hoikkiin sääriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Voi kenties ollakin jotain kirksikankukat mieleen tuovaa tuo huivin kuosi. Jotenkin noita saappaita ei vain ole osannut käyttää. Kai johttuu siitä, kun yleensä on kuitenkin ihan arkiset jalkineet laitettava käytännön syistä.

   Poista
 2. Ihanat on nuo saappaat! Paitsi niin kapeat korot, että musta varmaan tuntuis, ett koska ne napsahtaa poikki :D Mä sain just kevällä kirppiksen ilmaistavara laatikosta mustat pitkät mokkasaappaat, mutta ne on lähes korottomat...Tosin kun olen sen verran pitkä, niin en välttis korkoja kaipaakkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Pitäisi kai opetella vain käyttämään noita. Se vain tuntuu kuin olisi johonkin juhliin menossa, kun nuo laittaa jalkaan.. ja ne minun menot on lähinnä kauppaan vain. Hyvät nuo kyllä on jalassa, vaikka korot onkin korkeahkot ja ohuet.

   Poista
 3. Kaunis asu. Japani tuli minullekin mieleen väreistä ja kirsikankukista. Saappaat on tosi ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tuo olisi tietysti sopinut vaikka vappuasuksi, mutta olimme ihan kotosalla ja vaatetuskin oli sen mukainen. Eli kumppareissa kuljeskeltiin isännän kanssa metsässä. Täällä on muuten nyt kivan aurinkoista:)

   Poista