lauantai 28. toukokuuta 2016

Takki

Tämä se sitten on päänvaivaa aiheuttava vaatekappale. Eilen pähkäilin, että vienkö sen kirppikselle vai säilönkö sitä edelleen... No, pistinpä sitten sen päälleni eilen - ja tänäänkin. Tykkään takin mallista, materiaalista ja pituudesta. Tämän alla voi olla millainen vaatetus tahansa, kun se ei näy - jos ei halua. Mutta miksi sitten halusin takin kirppikselle viedä?  No, koska se päällä on sitten vaivaantunut olo... Ei ehkä tarvitsisi, mutta niin vain eilen kävi, että huomasin viipyileväni kaupassa mieluummin jonkun hyllyn tai vastaavan takana... Takki on vähän turhankin erikoinen, varsinkin nuo vajaamittaiset hihat, kun jo muutenkin saattaa tuntea itsensä ja pukeutumisensa oudoksi kylillä käydessä. Kotona kaikki tietysti näyttää olevan ihan ok...

Takki InWear, kengät Janita


Takin kanssa on pakko roikottaa jotain huiviakin kaulassa, vaikka ei oikein osaisikaan, koska takki on kaulukseton.Tänään sitten päätin kiusata itseäni uudelleen  pukemalla taas takin päälleni Lieksassa käydessä. Nyt ei tuntunut ihan yhtä paljon vaivaantuneelta olo, mutta ei siitä kokonaan päässyt. Mahtaisikohan tähän tottua, jos vain sitkeästi käyttäisi. Tässä on vain se ongelma, ettei tämä ole mikään kesätakki, vajaista hihoista huolimatta, eikä mikään oikein kylmän sään vaatekaan. Takin materiaaali on hieman "enstexmäistä",  mutta ei ihan yhtä paksua kuitenkaan ja takissa on myös vuori.Niin kengät kuin takkikin ovat aikoinaan kirppikseltä hankittuja. Huivi on jostain Tokmannin alelaatikosta ostettu.

6 kommenttia:

 1. Tuohan on vallan ihastuttava takki, naisellinen. Käytä ihmeessä, kyllä siitä vaivaantuneesta tunteesta yli pääsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä pitäisi sitkeästi vaan vetäistä se aika ajoin ylle. Nyt tosin tuli niin lämmintä, ettei näinä päivinä juuri takkia tarvitse, paitsi kaupassa käydessä. Kylmäaltaiden lähellä varsinkin:)

   Poista
 2. Kaunis takki. Kun hihansuu on leveä on se mielestäni hyvä lyhyenä, näyttäisi minusta täyspitkänä hassulta. Muutenkin väri ja malli on kaunis. Samoin kengät ovat oikein nätit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain välissä mietin noiden hihojen pidennysvaihtoehtojakin, mutta yhtään kelvollista en keksinyt. Olisihan noissa leveissä osissa ollut samaa kangasta saatavilla, mutta koska en voinut olla lainkaan varma moisen projektin onnistumisesta niin en siihen ruvennut. Olisin tosiaan voinut pilata koko takin. Kengistäkin tykkään, mutta saisivat olla hivenen löysemmät kyllä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. :) Kovin vähälle käytölle vain on jäänyt.

   Poista