torstai 30. kesäkuuta 2016

Ruusukas silkkipusero


Tämän Järvi Muodin silkkipuseron ostin taannoin kirpparilta.  Pusero on malliltaan melko yksinkertainen, vain kolmesta kappaleesta tehty, mutta muotoa on saatu muotolaskoksilla.  Puserossa on kangasnapit.


Silkkipusero Järvi Muoti

Vaihteeksi vähän muutakin väriä kuin ainaista sinistä:)12 kommenttia:

 1. Ihana pusero. Itse taidan jo lukeutua ruusupaitojen keräilijäksi. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli vaihteeksi mukavan piristävä väriltään ja kevyt päällä. Mullakin pari aiemmin ostettua ruusukuvioista, joista toinen jo yli 20v vanha (on nyt turhan pieni) ja toinen kippikseltä muutama vuosi sitten hankittu, jonka silittely on vähän työläämpää:)

   Poista
 2. Kaunis pusero ja sopii just hyvin tuon hameen kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihteeksi kiva näinkin:) Tykkäisin pitää noita yhdessä ja tavallaan ne yhteen sopii, mutta en voi tuota hametta käyttää oikein muuta kuin kotona tuolla tavoin, että puseronhelma on vyötärön alla, koska hame kinnaa edestä:(

   Poista
 3. Tyylikkään näköinen nainen! Itse en voi tuollaisia kapeita hameita pitää, kun on sen verran leveä lantio...ja muutenkin tykkään leveä helmaisista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa... en minäkään voi tuota pitää muualla kuin kotona. Se kinnaa mahan kohdalta sen verran rumasti. Sen vuoksi nuo kuvatkin on enimmäkseen takaa otettuja ja tuo edestä otettu noin pieni:) Tykkäisin kyllä taas vaihteeksi kapeasta hameesta, joita nuorena suosin enemmänkin. Nyt vain pitäisi itse omien mittojen mukaan tehdä, jotta saisi omalle kropalle sopivan.

   Poista
 4. Kaunis ja tyylikäs asu. Sopii oikein hyvin kun olet niin hoikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Se hoikkuuskin on vähän niin ja näin... Yleisilme pieni kyllä, mutta päärynässä on kyllä hyvin isot mittaerot.

   Poista
 5. Kaunis pusero, kesäinen kukkakuosi, jota beesi hame mukavasti rauhoittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Minustakin tuo hameen väri sopi tuohon. Mustakin olisi sopinut värinsä puolesta, mutta sellainen yhdistelmä voisi olla syksyllä kiva.

   Poista
 6. Oi miten söpöisä pusero! Väri sopii sinulle hienosti. Pidän myös kampauksesta paljon, tuo jotenkin valoa kasvoillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Pusero on hyvin miellyttävä yllä, kun on kerran silkkinen. Ainut laatuaan minulla nyt. Ja hiukset on näin kesäaikaan olleet useinkin juuri tuollatavoin, etteivät kuumota niskaa.

   Poista