perjantai 21. huhtikuuta 2017

Kukkahame

Lindexin kukkahame ostohinta kirppiksellä huimat 0,75 euroa:)  Valitettavasti osoittautui kotona sovittaessa turhan pieneksi vyötäröltä kylläkin. Saumanvaroja kyllä löytyisi ja nappeja voisi hieman siirtää, jotta vähän saisi väljyyttä lisää. Tykkäisin tästä hameesta kyllä niin paljon, että pitää laittaa mietintään mitä teen tämän kanssa. Päätin ainakin ottaa tämän ilon siitä irti heti, että saan siitä blogijutun.
Materiaaliltaan tämä hame on viskoosia. Hameessa on jännä tuo vyötärökaitale. Siinä on tuon muun muotoilun lisäksi nuo napilliset koristeläpät. Tässä hameessa on jopa taskutkin. Ja kankaan kuvioinnista tykkään tosi paljon. Tähän sopisi väriensä puolesta yhdistettäväksi monikin väri, kuten tässä jutussa violetti  pusero ja sukkahousut.  Vaikka eiväthän ne värit kuvissa niin hyvin erotu.

Tämmöistä täällä tänään:)

8 kommenttia:

 1. Tosi nätti hame ja menee monenlaisen yläosan, kengän ja sukkiksen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli minustakin mainiota tässä, että se näyttäisi sopivan monen kanssa yhdistelväksi:)

   Poista
 2. Kaunis hame tämäkin! Vähän saman mallinen edellisen postauksen hameen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain samaa näissä tosiaan on, kun on nuo taskutkin. Liekö samaa aikakautta; lapustakaan en osannut päätellä...

   Poista
 3. Kaunis hame eikä hinnalla pilattu. Ei kuvissa näytä yhtään kireältä, mutta jos vyötäröä ahdistaa niin sitten kannattaa vähän remonttiakin tehdä noin kauniille hameelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senkin huomasin kyllä, että kun hame oli vähän aikaa päällä, niin siihen hieman tottui, mutta kyllä se varmaan jotain kohennusta vyötärölle vaatii.

   Poista
 4. On kaunis ja tuo vyötärö on ihanan mallinen. Kyllä kannattaa jotain sille tehdä, että voisit käyttää sitä. Tosi halvalla sait Lindexin hameen :) Minun ei ole tullut enää vuosikausiin pidettyä hameita, mikä on kyllä harmi, koska ovathan ne kauniita. Pitäisi yrittää joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ostin sen. Jos en olisi sitä ostanut, olisin varmaan harmitellut. Mulla on aina kotona hame päällä, en osaisi kotona oikein farkuissa ollakaan. Mutta kaupungille lähtiessä vedän kyllä yleensä ne farkut jalkaan, paitsi kesäaikaan on hame oikeastaan vakiovarustus.

   Poista