sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Vihreä ruutuhame ja keltaiset lehdet

Omatekemä ruutuhame. Valmistunut noin vuosi sitten. Flanellikangas ostettu samaiselta kirpparilta mistä niin moni muukin löytö, eli ostopaikka Lieksan Löytöpuoti. Taisipa vuorikangaskin olla sieltä. Hameesta tuli hiukan liian iso. Ainakin vyötärönkohtaa olisi korjattava. Sillä ei kuitenkaan ole kiire, kun sitä voi käyttää tuolla tavalla, että pusero on päällä. Vihreä t-paita on joltakin kirpparilta, ehkä Joensuusta. Nuo mustat kengät on ostettu muutamia vuosia sitten Kouvolasta. Saattoi  olla Fidan kirppari. Ovat  syyskäyttöön sopivat kun ovat melko umpinaiset ja vuorikin on aika lämmin.


Tuota ruutukangasta jäi  hameprojektista niin paljon, että eilen leikkasin toisenkin ruutuhameen kappaleet. Tarkoitus olisi tehdä siitä hieman pidempi versio. Jää sitten nähtäväksi kuinka se onnistuu. Siitähän ei mitään takeita ole.

Ulkona oli yhä kiva kuvausympäristö keltaisine lehtineen. Tänäänkin lehdet loistavat ikkunan takana upean keltaisina, mutta sitä iloa ei kestäne kauan, sillä yöllä oli hieman pakkasta ja tänään lehtiä on sadellut hiljalleen puista.Ja joskus joutuu kuvaaja itsekin kuvaan... Tästäpä tykkään .)


4 kommenttia:

 1. Hyvät kuvat:) Vaatteet sopivat hyvin yhteen ja kiva kuvausympäristö.

  VastaaPoista
 2. Nyt olisi toinenkin ruutuhame samasta kankaasta tekeillä, mutta pidempi versio. Kappaleet leikattu, mutta ei sitten enempää ole edistynyt :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis konaisuus jälleen, niin ihanat värit ja sopivat taustan keltaisiin lehtiin. Hyvä, että välillä saadaan napattua kuva isännästäkin. Hänenkin takanaa on oikein kaunis maisema ja lehtiä polulla ne kiehtovat jostain syystä minua aina.

  VastaaPoista
 4. Tuo oli sitä parasta kuvausaikaa, ei tarvinnut miettiä, missä sais kunnon kuvan. Täytyy joskus kuvaajankin poseerata:) Metsäntyttö

  VastaaPoista