sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Röyhelöä ja huurteisia värejä

Tämä oli erään sunnuntain asu. Vaalea röyhelöpusero on tilattu joskus Elloksen alesta. Siinä on kaksi riviä rimpsuja, jotka alkavat edestä ja kiertävät takaa  noustakseen jälleen eteen ylös. Pusero on  trikoota, mutta rimput jotain ohuehkoa kangasta. Pusero on takaa pidempi. Pidin tätä puseroa siten tuon hameen kanssa, että helma oli sisäänpäin käännettynä noin 10 cm tuosta edestä.  Se sopi paremmin niin tuon samettihameen kanssa. Hame on Hm:n mallistosta ja se on hankittu kirppikseltä. Saappaat on jo monissa kuvissa olleet vanhat tutut.Neuleliivi on neuletakista tehty ja siitä oli selostus aiemmin tässä jutussa (klikkaa tästä). Välillä minulla oli tämän asun kanssa tuo neuleliivi hartioilla. Toisinaan taas heitin nuo helmet kaulaani. En oikein osaa koruja käyttää, mutta aina välillä teen jotain yritystä siihen suuntaan. Helmet on aikanaan ostettu jostain Tokmannin alelaarista. Tykkään kyllä kauniista koruista, mutta suurimman osan ajasta ne on korulaatikossa tai roikkuu seinäkoukussa.


Täällä on kylmä... äkkiä sisälle...
Tämä asu, ja kaulakoru mukaanlukien, ei tosiaan arkikäyttöön oikein sovi. Kaivella nyt pyykkikoreja kaulakorut kolisten tai paistella jauhelihoja röyhelöt heiluen...  Ei se oikein käy, vaikka essua käytänkin ruokaa laittaessa. Pitää olla semmoinen päivä, jolloin jää tuommoiset arkisemmat hommat vähemmälle. Siksi tämä sunnuntaiasu onkin.


Ihan kuin toffeeta ja hedelmäkarkkeja.

4 kommenttia:

 1. Kevään ensi lumikello. Aivan hurmaava asu ja värit, oi miten kauniit. Koru sopii hyvin ja on kaunis.Mulla on korujen kanssa käynyt samoin, ei tule käytettyä. Välillä oikein nolottaa, kun mies ostaa koruja ja minä sailön niitä piironkin loorassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kuulostaa hauskalta tuo lumikello:) Muistan eräänkin kesän kun neitokaiset oli pieniä ja yritin pitää kaulakoruja. Useat meni poikki ipanoitten toimesta... Onneksi eivät olleet mitään kalliita.

   Poista
 2. Kauniin kuulas väriyhdistelmä. Kiva idea tuunata takista liivi. Hihat jos kulahtavat takista niin pois vaan hihat! Tuo röyhelöpusero on hauska malliltaan.

  VastaaPoista
 3. Se neuletakki kun oli vielä vähän pienikin, mutta nyt ei kireät hihat haittaa:) Tykkään itsekin tuosta puseosta, mutta se on ollut yllättävän hankala tapaus yhdistellä. Se kun on aika pitkä ja röyhelötkin vielä.

  VastaaPoista