perjantai 9. lokakuuta 2015

Sukkahousuja - niitä hameenkäyttäjä aina tarvitsee

Ja minä ainakin ostan nykyään mieluiten paksuja. Jostain luin kauan sitten, kuinka joku sukkahousujen käyttäjä toimi niin, ja minä tuumin sen olevan hyvä idea. Täällä hiekkaisilla teillä aina tahtoo olla joku hiekanmuru kengässä, ja nämä paksut kestävät paremmin. Ja kun sitten tulee  reikä, niin sen voi ompelemallakin korjata. Ja nämähän on minunlaiselleni vilukissalle muutenkin tarpeen.

Ylhäällä vasemmalla turkoosit, joitten hinta 1 euro.
Keskellä samanmerkkiset kirkkaanpunaiset, normaalihinnalla ostetut 4.95.
 Molemmat löysin kesällä Halpa-Hallista Kankaanpäästä.

Hinnat eivät sitten päätä huimaa. Olin joskus aiemmin keksivinäni hyvän idean ostella kirppiksiltä sukkahousuja, mutta se idea ei minua enää viehätä. Kun sukkahousulaatikosta paljastuukin kotona hieman rikkinäiset, tai sellaiset, jotka eivät pysyneet ylhäällä lainkaan...  Vaikka hienossa laatikossa olivatkin... (Katso tästä linkistä: http://vaaranlaella.blogspot.fi/2015/03/kaunis-sukkahousulaatikko.html#comment-form  Nämä siis lensivät roskiin, mutta tyhjä laatikko taitaa olla vielä tallella). Nyt ostan siis uusia ihan markettien alelaareista. Ylimpänä tuossa kuvassa on 40 denin ja keskellä 60, joita luultavasti myös siniset irralliset ovat. Alimpana oikealla 80 deniä ja pyykkikorissa on yhdet, jotka on jopa 100.

Tästä jutunaiheesta muuten kiitokset Kurvilliselle:) Hänen blogiinsa voit tutustua tästä: http://suoratkurveiksi.blogspot.fi/.  Hän esitti sukkahousuihin liittyvän kysymyksen ja siihen päätin vastata näin. Onkin ollut vähän alavirettä tässä, jopa niin, etten aikonut bloggeria tänään edes avatakaan. Onneksi avasin:)6 kommenttia:

 1. Hyvät löydöt ja kauniit värit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on kiva laittaa muutakin kuin mustaa, (jotka mulla nyt on tummanvihreän hameen kanssa:)

   Poista
 2. Itse olen mies, mutta olen huomannut nuo sukkahousut kaikinpuolin mukavammaksi kuin miesten pitkät kalsarit. Varsinkin juuri näillä ilmoilla kun pelkät farkut tuntuu ulkona liian vähältä. Jos jalkaan kiskoo miesten pitkät kalsarit, niin hikoilee jo ulkona, puhumattakaan siitä, mitä tapahtuu kun tulee sisälle. Sukkahousuja taas löytyy mahtava valikoima niistä seitin paksuisista todella lämpöisiin villaisiin asti. Käytännössä itse käytän housujen alla niitä 40 den - 100 den. Nuo jo kestää hyvin ja lämmittääkin mukavasti. Materiialista johtuen sukkahousut on liukkaat, eikä tartu farkkuihin kiinni. Tekokuituisena ne johtaa kosteutta pois iholta kuin urheilualusvaatteet.

  Miesten kalsarit on lähes aina paksua puuvillaa. Kuivanahan ne on mukavaa materiaalia ihoa vasten. Jos teet vähänkin ruumiillista työtä, niin ne kastuu hiestä ja sitoo sen itseensä, jolloin ne liimaantuu ihoon ja pysyy märkänä tunteja. Kalsarit takertuu farkkuihin kinni kuin takiaiset. Ei luista mihinkään, ja aiheutaa epämukavan tunteen.

  Miksi miesten sitten pitäisi käyttää noita epämukavia kalsareita kun mukavampikin vaihtoehto on olemassa? Sulla on todella hienoja värikkäitä, jopa uskaliaita sukkahousuja. Itsekin pistäisin mielelläni tuollaiset shortsien alle. Nuo sähkönsinisethän on kovin miehekkäätkin, käyttäähän teräsmieskin niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teräsmieskin... no, vaan, jospa ne olikin sellaiset tekokuituiset kalsarit, joita nykyään on kaupan:) No, totta on, ettei puuvilla aina ole mukava farkkujen alla ja nuo tekokuituiset sukkahousut (tai leggingsit) on mukavammat. Ja onhan niissä sekin etu, että on se "sukka" siinä mukana. Silti, makuja on tässäkin niin monenlaisia, sillä jotkut naiset puolestaan ei suostu käyttämään tekokuituisia sukkahousuja eikä leggingsejä, vaan laittaa mieluummin ne puuvillaleggingsit.

   Poista
 3. Voikun kiva kun kirjoitit pyytämästäni aiheesta! Ja vielä linkkasit blogiini! Teit minut hyvin iloiseksi - kiitos!
  Jäin hykertelemään edellistä kommenttia - " käyttäähän teräsmieskin niitä" .. Siis sähkönsinisiä sukkahousuja. Aivan, totta puhut ja teräsmieshän on supermiehekäs ja pelastaa neidon kuin neidon pulasta. :)
  Siis mitä?!? Voiko sukkahousuja korjata ommellen? Miten ihmeessä se tehdään? Neuvoisitko?
  Viisastuneena ostan jatkossa paksumpia sukkahousuja tähyillen alelaareista väripilkkuja.
  Aurinkoista viikonloppua!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä paksuja kyllä voi. Ohuempia olen "korjannut" kynsilakalla. Siis vain reiän reunat käsitellyt sillä, niin ei reikä leviä. Sitten nämä paksujen korjaukset on mulla tarpeen usein vaikkapa varpaalta tai pieni reikä kantapäällä, niin ihan kursin vain kokoon sen. Luin jostain, että joku laittaa ihan paikkaa sukkahousuihin. Sitä en ole vielä kokeillut, mutta sehän voisi kenties olla jotain jämäpalaa vastaavasta materiaalista. Kokeileminen on mielessä:)

   Poista