perjantai 16. lokakuuta 2015

Uudet klopot

Käytiin näin lomaviikolla Joensuussa kirppiksellä. Siellä mun suosikkikohteessa, eli Mammuttitorin peränurkassa, oli nyt nämä "Klopot".  Jotenkin nuo vain sai minun mielessäni tuon nimityksen. Ovat liian isot kengiksi, liian pienet saappaiksi, liian krouvit nilkkureiksi...

"Ota nyt niistä klopoista kuva..."

Klopot sopii hameen kanssa kyllä ihan hyvin, mutta aikomus olisi käyttää näitä farkkujen kanssa myös.


Lienette kuullut sanonnan "prehjuhousuista"? Mulla on tuossa nyt hameversio... Hame on omatekemäni ja aina käytössä se venahtaa. Neuletakki on Kappahlin ja pusero jostain kirppikseltä. Ne kaikki olleet blogissa ennenkin. Klopot on Elloksen. Niiden hinta oli kirpparilla 0, 50 euroa.
12 kommenttia:

 1. Kauni asu. Nämä "klopot" ovat kauniit, todella hyvä löytö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvittelisin, että näistä saattaisi tulla suosikit:)

   Poista
 2. Mielenkiintoisen näköiset kengät ja vallan hyvin kuvaavan nimen olet niille keksinyt. Prehjuhousunimike on itselle aivan uusi - mitä se tarkoittaa?:) kaunista mettää kuvissasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo prehju -sana tosiaan... Itseasiassa kirjoitin juttuuni siitä jo alunperin selitystä, mutta sitten se osuus hävisi, kun yhteydet taas tökki tallennusvaiheessa. Se sana kuvaa semmoista pussittavaa ja lököttävää. Tuo metsä se täällä onkin juuri sitä parasta:)

   Poista
 3. Prehju on ainakin pomarkkulaiselle juuri huonosti istuva housu, juuri tuohon tapaan kun kuvaus oli. Lisäksi pikkulapsen housut voivat olla prehjut, koska ei ole nostettu kunnolla ylös, valuneet oikealta paikaltaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin:) Elikkä sieltä se sana on mullekin tullut. Aina en ole varma, mistä joku sana on alunperin. Jotkut sanat puolestaan onkin jo äidin tai isän kotoa alkuisin.

   Poista
 4. Hauskat klopot, eikä hinnalla pilattu :) Eikä tuo hame nyt niin kovin pussita, ihan hyvältä näyttää koko asu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä kirpparipisteestä onkin tullut mulle ihan pääkohde Joensuussa. Tuo hamekin on kyllä ihan suosikiksi tullut, vaikka se vähän "tommonen" onkin:)

   Poista
 5. No ei ollut kengillä paljon hintaa :) Ovat kyllä enemmän kuin hintansa väärtit !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuommoisilla hinnoilla meikäläinen raskii ostaa ilman tavanomaista pähkäilyä:)

   Poista
 6. Kyllä on vain mukavaa tehdä itselleen mieleisiä löytyöjä pienellä rahalla. :) Kirppiksiltä, kun voi aina löytää jotain ihanaa ja odottamatonta. Aurinkoista viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin:) Tuntuu etten oikein muualta osaa enää mitään ostaakaan, kuin kirppiksiltä. Onneksi on niitä.

   Poista