torstai 12. marraskuuta 2015

Tylsää ruskeaa ja kukui-pähkinöitä

Minusta mielenkiintoisin osa tässä tämänkertaisessa tylsässä asussa ovat nuo helmet. Niissä on puuhelmien lisäksi kolme ruskeaksi maalattua ja kukin koristeltua kukui-pähkinää.Nuorimmat tyttäret saivat mummultaan joskus helmet, jotka ovat kokonaan kukui-pähkinöistä. Toisen helmet ovat punakeltaiset ja toisen keltavihreät. Olisin itsekin tykännyt moisista helmistä, mutta en raskinnut ostaa niitä. Niitä myi siihen aikaan katulapsijärjestö Mission Possible ja korujen valmistaja löytyy täältä: gamiladesign. Enää sivuilla ei näytä pähkinäkoruja olevan, mutta muita kauniita kyllä, jos jotakuta sattuu kiinnostamaan.


Kenelle muuten on tuttu Hiuskarvan varassa sarja, jossa Bear Grylls selviytyy vaikeista maastoista ihmisten ilmoille,  niin siinä eräässä jaksossa hän löytää kukui-pähkinöitä viidakosta...

Tämän asun hame on omatekemäni ja ollut blogissa ennenkin. Siihen kuuluu jakkukin, mutta sitä en nyt käyttänyt. Käsivarsien lämmikkeenä taannoin kirpparilta löydetty bolero, joka on itseasiassa vähän suurta kokoa, mutta samapa tuo. T-paita taisi olla samalla kertaa löydetty. Ja nuo helmeni siis löysin taannoin kirppikseltä muutamalla sentillä. Vaikka niissä on vain muutama pähkinä, niin se riittää:)


Toivottavasti keksin jotain mielenkiintoisempaa seuraavaksi...

8 kommenttia:

 1. Empä ole tuollaisista kukui-pähkinöistä kuullutkaan... tyylikäs asu-kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Minullekin ne olivat ihan uusi tuttavuus, kunnes Mission Possiblen lehdykässä oli mainos koruista ja tutustuin sitten koruntekijän sivuun myöskin. Ja sittenhän äitini olikin ostanut tytöille nuo helmet:)

   Poista
 2. Ei lainkaan tylsä asu, helmet sopii asuusi oikein hyvin. :)

  VastaaPoista
 3. Kukui-pähkinät olivat ihan uusi juttu. Kätevä olet käsistäsi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukui-pähkinät on mukavan muotoisia ja kokoisiakin; ei tarvi montaa olla:)

   Poista
 4. Hauskoja helminauhoja kaikki. Noissa pähkinäkoruissa on tosi loistava väritys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on:) Niitä oli silloin tarjolla muitakin värivaihtoehtoja

   Poista