perjantai 27. marraskuuta 2015

Harmaata ja ruusunpunaa

Tämän harmaan asun melkein kaikki osat ovat kirppikseltä.  Hame on viskoosi/polyesterneulosta ja se on kotimaista valmistetta. Merkkinä Miss Ts, mikäli oikein koukeroiset kirjaimet tulkitsin. Neuletakki Your Face. Roosan väriset sukkahousut ovat uutena ostetut, jostain alelaarista. Enpä enää muista mikä liike se sillä kertaa lie ollut.


Kengät onkin sitten oikein "tanttakengät", mutta eipä ollut muitakaan sopivia, ja sopiihan ne meikäläisen ikäänkin oikein justiinsa.
Kukkaset sain isännältä ihan muuten vain ja hyvin sopivat tähän asuun... Itseasiassa taisin saada koko asuidean siitä, että piti saada ruusutkin kuvaan... Ja niistähän sitten otettiinkin kaikki ilo irti:)Nämä kuvat on marraskuun alusta, mutta ne jäivät silloin laittamatta, koska olin juuri yhden pitkän hameen esitellyt juuri silloin. Mutta tänään tämä hame on jälleen yllä ja neuletakki ja sukkahousutkin on samat. Kun nuo ruusutkin kuivettuivat jo, niin viininpunasävyinen paita antaa tänään väriä kukkien sijaan.

8 kommenttia:

 1. Kaunis asu, ihastuttava rouva ja ruusut. Me ei olla lähelläkään tanttaa. :) Ihan nuoria flikkoja vielä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Osaiskin ajatella noin myönteisesti:) Jotenkin ne ajatukset vain maata laahaa nykyään...

   Poista
 2. Hyvin sopii sinulle asu ja ruusut on tietysti ihania! Kaikkihan me vanhenemme ennemmin tai myohemmin, minä ennemmin kuin sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mutta perässä tullaan kumminkin ja huomaan etten taida olla oikein sinut vielä tämän iän kanssa:( Mutta mitä vaatetukseen tulee, niin ruusut kyllä harmaata asua piristi kivasti:)

   Poista
 3. Eihän se mitään haittaa jos ikä on tantta ja kengät tantta, mutta malli itse kaikkea muuta kuin tantta ;) Ihanasti sopivat ruusut sukkahousuihin ja asu on kauniin klassinen, jota nuorekas tapa asustaa piristää kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ruusuista tämä koko asuhomma taisi lähteäkin. Kait sitä tähän ikäänkin ennenpitkää tottuu...

   Poista
 4. Ihastuttavat ruusut sais. On sinulla vain ihanan huomaavainen mies. Mukavaa iltaa teille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinne:) Ruusut oli mukava yllätys.

   Poista