sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Piristävässä punaisessa

Viime päivät olen sonnustautunut pelkkään punaiseen. Se on ainakin piristävä väri. Tuota pitkää hametta en tainnut viime vuoden puolella laittaa lainkaan päälleni. Kun nyt oli  lähipäivinä kylmää eikä tarvinnut edes ulos muutenkaan lähteä, niin se olikin ihan sopiva nyt pidettäväksi. Kylminä päivinä minulla oli paksu villatakkikin sen kanssa. Mutta nyt kun on jälleen lämpimämpää, olen tarjennut trikoopaidoilla.Kokeilin yllä olevaan kuvaan  saatavilla olevia muokkausmahdollisuuksia. Tuosta kuvasta tuli värityksensä puolesta kuin jokin menneitten vuosikymmenten kuva, mutta sehän sopii, sillä 70-luvullahan ne pitkät hameet olivat muodikkaita... Tiedä, vaikka tuo hame sitä aikaa olisikin. Kirppikseltähän sen muutama vuosi sitten hankin ja onhan se blogissa ennenkin ollut. Alemmissa kuvissa vaatetuksen väri lähempänä oikeaa.On vaatetuksessa vähän jokasortin punaista, mutta väliäkö sillä... kunhan tarkenee ja itse on tyytyväinen...


Mahtaakohan tämä blogi vallan näivettyä, kun kuvat alkaa olla tätä tasoa, että jos asukuvia on, niin ovat tälläisiä kehnoja... Kun ei nyt ole huvittanut lainkaan mennä ulos kuvien takia  hytisemään...

6 kommenttia:

 1. Kaunis asu. Tykkäisin myös pitkästä hameesta, mutten ole saanut aikaiseksi ja myynnissä niitä ei oikein ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Se on tosiaan niin, ettei tuommoisia pitkiä hameita kovin usein vastaan tule.

   Poista
 2. Komea hame! Tuo ensimmäinen kuva onkin hieno :) Itsellä on viime päivien värit olleet limenvihreä (villapaita) ja violetti (trikoosametti-housut):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Itseasiassa sellainen limenvihreä ja violetti yhdistelmäkin on minusta piristävä. Mullakin oli joskus limenvihreä pusero, mutta tällä hetkellä sellaista ei ole.

   Poista
 3. Se on jokatalvinen ongelma minullakin, asukuvat vähenee kun ei viitsi lähteä ulos parempaan valoon kuvaamaan. No, meillä on vuodenajat ja kai ne saavat blogissakin näkyä ;) Erisävyisten punaisten yhdisteleminen on nyt varsin muodikasta. Punainen asu on kivan pirteä näin pimeän keskellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se piristävä vaihteeksi:) Kyllästyttää ne ainaiset mustat, harmaaat ja siniset. Blogin suhteen mulla tuntui viime talvena olevan intoa käydä ulkona hytisemässä kuvien kanssa, mutta nyt ei ei. Voihan olla, että sekin asia korjaantuu, kunhan aurinkoakin alkaa enemmän näkyä.

   Poista