sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Finn Club -takki kirpparin ilmaislaatikosta

Tämä takki, merkiltään Finn Club, löytyi  parisen viikkoa sitten ilmaislaatikosta. Se on päältä siisti, mutta vyö puuttui ja vuorin saumat olivat monesta kohtaa rikki. Tällaiset ilmaisotokset sovitan aina vasta kotona. Oli ilo huomata, että tämähän oli kaikinpuolin sopiva. Joku on aikanaan tästä lyhentäntyt hihat ja helman. Takin materiaali on puuvilla/viskoosia ja se on valmistettu Suomessa. Aikakaudesta en osaa oikein mitään sanoa.Takin vyönä saa nyt olla vanha nahkatakin vyö, jonka löysin eteisestä turhanpanttina lojumasta. Pituus takissa on juuri sitä, mitä se mielestäni saakin olla.
Tämä on ollut sopiva nyt syksyisempiinkin keleihin. Sen sopivuuden tekee väri. Yhtä ohuthan tämä on, kuin vaaleat "poplarit", "trenssit", tai miksi niitä nyt nimittääkin. Jotenkin se vain on niin, etttä ne vaaleat rupesivat tuntumaan liian kesäisiltä. Mutta ensin piti se vuori korjata. Taskujenkin saumat olivat niin riekaleina, että toinen tasku riippui kiinni vain yhdestä kulmastaan. No, nyt on saumat korjailtu ja taskuun uskaltaa laittaa vaikkapa kännykän.


Olen käyttänyt tätä takkia nyt hyvin ahkerasti, ja monenlaisten vaatetusten kanssa. Sateisina, kylminä arkiaamuina voi minut nähdä tämä yllä, ja lisänä punainen virkattu baskeri ja jaloissa vihreät kumisaappaat. Hyvin arkista siis.Tämän jutun kuvat ovatkin sunnuntaivetimissä otetut:)


6 kommenttia:

 1. Tuosta takin kauluksen mallista tulee mieleen 70-luku, mutta ehkä ne on aina samantapaisia.. Kaunis tuo alakuvan asu ja hyvin sopivat kaikki yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit hyvinkin olla oikeassa tuon ajoituksen suhteen. Itselleni ei ole sillä tavoin jäänyt muistiin eri vuosikymmeniltä vaatteiden tarkkoja yksityiskohtia. Mulla on varmaan siinä kohtaa joku harva kohta:)

   Poista
 2. Hyvänmallinen takki ja sopii värinsä puolesta tosiaan pitemmällekin syksyyn käytettäväksi. Neule vaan alle lisälämmöksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutaman kerran olenkin sitä käyttänyt jo siten, että on ollut kaksikin neuletakkia alla; toinen lyhyt, toinen pitkä:)

   Poista
 3. Hyvä ja kaunis takki. On tuo sunnuntai asukin kaunis. Mulla on kans puute syystakista, en vielä ole mieleistä löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ottaa tosiaan aikansa, että löytyy sellainen kuin haluaa. Ei sitä tiedä, minä päivänä se vastaasi tupsahtaa, ja toteat, että siinä se nyt on:)

   Poista