lauantai 30. syyskuuta 2017

Kuusenvihreää: Polan hame, neuletakki Mango

Neuletakin löysin jo keväällä kirpparilta Joensuusta ja hame on muutaman viikon takainen löytö. Silloin keväällä tuo neuletakki jäi lähes täysin käyttämättä. Nyt ei jää, kun se sai sopivan parin tuosta hameesta.Hame on Polan, jotain ties minkä vuosikymmenen mallistoa. Se on itseasiassa minulle hieman liian niukka, mutta koska sivuissa on kuminauhat, on joustoa sen verran, että hame tulee kyllä pidetyksi. Hameessa olevat taskutkin ovat siinä vähän avuksi. Ja tuo neuletakin helmahan sopivasti peittää ongelmakohdat:)
Neuletakin lapussa lukee Mango suit. Sekin on numeroltaan liian pieni, mutta eipähän yhtään tunnu haittaavan. Kun nyt olen tätä neuletakkia käyttänyt, olen mielistynyt niin sen malliin, että tuonmallisia saisi olla mieluusti enemmänkin.

Neuletakissa on koristeena kivat reikäraidat yläosassa ja hihansuissa samanlaiset, vaikka eiväthän ne näissä kuvissa näy.  Vyötäröllä on nauha, joka on sekä koriste että  oikeasti toimiva  vyönauha samalla.  Materiaalilaput oli tästä neuleesta leikattu pois. Mukavan pehmeää ainakin on.
6 kommenttia:

 1. Hyvän nköinen asu tuokin. Neuletakin malli korostaa hoikkaa vyötäröä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai luo semmoisen mielikuvan, kun piilottaa osan...:) Minusta tämä on semmoinen aika moneen käyvä, mutta kotonahan tätä eniten tulee käytettyä.

   Poista
 2. Kaunis on sävypaletti tässä asussa. Nuo kuusensävyt ovat harvinaisia vihreitä, ei ole usein tarjolla. Ne ovat rauhallisia syksyyn sopivia sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännästi vielä niin samaa sävyä molemmat, vaikka ovat kaiketi ihan eri vuosikymmentäkin:)

   Poista
 3. Kaunis asu ja sopii hyvin sinulle. Olet sinä ihanan hoikka. :) Mulla oli 80-luvulla polan sininen hame, mielestäni sama malli kuin tämä sinun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvissa se vaan näyttää siltä... Todellisuus siitä hoikkuudesta ei ole ihan se, mikä mielikuva noista tulee:) Tuntuu, että aina vain kireämmäksi muuttuvat hameet. Minun mielestäni tuo hamemalli on kyllä hyvä. Mulla on sininen, melkein samanlainen, mutta se oli eri merkkiä. Se olikin tässä jutussa aiemmin: https://vaatekomerolla.blogspot.fi/2017/07/sinivalkoista-kesaa.html

   Poista